fbpx
Club Smederij Logo

Verhuur

ORGANISEREN BIJ CLUB SMEDERIJ

Ben je op zoek naar een bijzonder industriële locatie in het centrum van Tilburg? Voor een bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag, de mooiste dag van jullie leven of alles wat er tussenin zit. Bij Club Smederij ben je aan het juiste adres! We nemen graag al het werk uit handen en niets is ons te gek. 

Club Smederij ligt op 5 minuten loopafstand vanaf Tilburg CS en heeft voldoende openbare parkeergelegenheid. Onze ruimtes zijn voorzien van de modernste AV-apparatuur en zijn geschikt tot 550 personen. 

Interesse of vragen? Neem contact op via INFO@CLUBSMEDERIJ.NL

Covid-proof events

We leven momenteel in een bijzondere tijd waarin we rekening moeten houden met elkaar. Langzamerhand mag er weer steeds meer en is er ook weer ruimte om op kleine schaal bijeenkomsten en andere evenementen te organiseren.
Het is mogelijk om je bijeenkomst veilig te organiseren in Club Smederij. Hierbij houden we altijd rekening met de op dat moment geldende richtlijnen. Wegens deze aanscherpingen is de capaciteit momenteel lager dan normaal. 

Goed om te weten:
• We nemen voldoende hygiëne maatregelen en maken extra grondig schoon;
• Er zijn verschillende punten waar je je handen kunt wassen en/of desinfecteren; 
• Het is verplicht om tijdens een evenement te zitten;
• In theateropstelling is de capaciteit momenteel 60 personen excl. mensen op het podium; 
• Collega’s met symptomen zijn niet aanwezig;
• Onze horeca en catering zijn aangepast.

Ben je benieuwd naar wat er juist wél kan? Neem dan gerust contact op met ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. 

Club Zaal

Onze Club zaal is de grootste ruimte die geschikt is tot 425 personen. De zaal beschikt over een podium, professionele AV-apparatuur zoals een ledscherm en goede audio en licht faciliteiten. In deze zaal zijn verschillende opstellingen mogelijk. 

Kleine Zaal

De kleine zaal is geschikt voor groepen tot 75 personen. Ook deze ruimte beschikt over goede audio en licht faciliteiten en is hiermee ideaal voor kleine borrels, feestjes of vergaderingen. 

Bruiloft

Bij Club Smederij kunt u ook voor uw bruiloft terecht. Ons pand met haar verschillende industriële ruimtes is erkend als officiële trouwlocatie. Samen met onze ervaren weddingplanners en professionele cateraars zorgen we ervoor dat jullie belangrijke dag een dag wordt om nooit te vergeten! Niks is ons te gek, en met de verschillende ruimtes kunnen we alle kanten op. Of het nu gaat om de officiële ceremonie, de receptie, het trouwfeest of allemaal. Binnen onze muren en het terras kan van alles worden georganiseerd! 

NEEM CONTACT OP

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Hoeveel personen verwacht u uit te nodigen?
Voer hier eventuele voorkeursdata en tijden in
Vul alstublieft zo veel mogelijk aanvullende data in.